Bioterapija

Bioterapija

040 900 648

Bioterapija je naravni cikel zdravljenja, ki se uporablja že tisočletja. Z njo harmoniziramo neuravnovešene energijske frekvence, ki so posledica bolezenskih stanj. Ko se v telesu poruši energijsko ravnovesje, poiščemo vzrok zanj in ga s tehniko bioterapije odpravimo. 

Dodali smo NOVO ponudbo CRANIOSACRAL BIODYNAMICS METHOD.

Zdravljenje lahko poteka tudi na daljavo ob predložitvi slike bolnika, stare največ 2 dni, preko katere se lahko terapevt poveže z bolnikovo energijo.  

Imamo fantastične rezultate, ki nam dajejo moč za vedno nove uspehe. Preizkusite še sami. Hvala mnogim za zaupanje. 

Filozofija poteka zdravljenja

Naša posebnost pri zdravljenju je tudi zbujanje in pretok MATIČIH CELIC  z frekvenco zdravljenja, ki smo jo v dolgih letih učenja dodelali in razvijali  za zdravljenje obolelih delov, regeneracijo celic, obnavljanje nevronov, stabilizacija avto imunih obolenj in približati celično obolelo zasnovo k normalizaciji. Do sedaj še nobeden zdravilec z bioenergijo ni uspel takšnih fantastičnih rezultatov. S tem sem se rodil prinesel s seboj in sedaj lahko vam pomagam in zdravim nad standardno. Zdravim če se da individualno ali skupinsko. Individualno pošiljam v center, kjer vsi imamo matične celice z posebno frekvenco preko rok v del ki ga hočemo ozdraviti. Taka terapija je posebna edinstvena na svetu, kjer so začeli že raziskovati ta fenomen. To delim z vami , ki potrebujete take terapije. Sem navaden in ponižen človek , s tem pridobivam poseben dar in vesoljno energijo, ki jo kanaliziram v vas.

Bolezni, ki jih najpogosteje uspešno zdravimo: