Kiropraktika

 Pokliči nas:  040 900 648

Kiropraktika je oblika alternativnega zdravljenja, navezujoča na diagnosticiranje in zdravljenje mehanskih motenj skeletno mišičnega sistema, s poudarkom na hrbtenici. Naša kiropraktika temelji na sistemu ACERMANA(Stockholm)mehkejši sistem prijema in manipulacij z telesom. (če imate izvide ali CD prinesite s seboj).

Vprašanje kiropraktika:

Kako deluje kiropraktična terapija?

Kiropraktična oskrba je osebni načrt zdravljenja, ki je zasnovan za lajšanje pritiska na vaš mišično-skeletni in živčni sistem. Z aktivnimi in pasivnimi tehnikami bo naš kiropraktik manipuliral s ciljnimi deli vašega telesa, da bi zmanjšal stres, ki vam povzroča bolečino.

Kiropraktična oskrba vam kot neinvazivno in nemedicinsko zdravljenje zagotavlja lajšanje bolečin v varnem okolju z nizkim tveganjem. Vaše telo lahko občuti minimalno nelagodje po zdravljenju, vendar le zato, ker potrebuje čas, da se prilagodi procesu zdravljenja neaktivnega, nepravilno delujočega sistema.

Poleg pomoči pri lajšanju bolečin bo zdravljenje s kiropraktiko pomagalo zmanjšati vnetje, povečati gibljivost in spodbuditi atletsko zmogljivost. Čeprav je vaše telo zapleten sistem, boste s preprostimi prilagoditvami izboljšali vaše splošno zdravje in dobro počutje.

Ko je vaš načrt zdravljenja združen s prilagoditvami vaše prehrane, vadbene rutine in življenjskega sloga, postane kiropraktična oskrba učinkovitejša. 

Pri nas zdravimo cel hrbtenično-vretenčni sitem. Najpogostejši problemi, ki jih uspešno zdravimo so: 

Če imate izvide ali CD prinesite s seboj.