O nas

 Pokliči nas:  040 900 648

Peter Povirk

Ustanovitelj Method Rebika Healthy

Ob študiju psihologije je certificiran terapevt Peter Povirk navdušil nad celostno holistično obravnavo strank. Spoznal je, da zdraviti ni treba zgolj telesa, temveč tudi psihološko in energetsko polje posameznika. Zato je z metodologijo zdravljenja po nekaj letih izkušenj v nadaljnjem izobraževanju nadgradil z znanjem s področja kiropraktike, fizioterapije, refleksoterapije, bioenergije,  osteoterapije, manualterapije in iridiologije. Na podlagi znanja in pridobljenih izkušenj je osnoval lastno terapijo – ”Metod REBIKA Healthy  ” . A zgodba se vsak dan nadaljuje z novimi izkušnjami in znanjem.

Dejavnost

”Metod REBIKA Healthy ” terapija vam pomaga izboljšati kakovost vašega življenja na vseh ravneh. Zdravljenje z „Metod REBIKA Healthy“  je aptogeno v drugih pripravljenih terapijah je najbolj naraven način zdravljenja različnih bolezni in zmanjšanja bolečin, zato je  vsakomur po 35. letu za optimalno zdravje  priporočljivo 4-5 kratno letno obiskovanje terapije. S tem se odprejo meridiane (povezovalne točke med čakrami v telesu) in sprostijo blokado energije, kar pomaga pri sproščanju toksinov iz telesa in vzpodbuja regeneracijo. 

V primeru vaših neokretnosti ali drugih razlogov ponujamo tudi možnosti obiska na domu, kjer je upravičen celoten pregled (zdravstveno stanje oseb, pregled prostorov z bajalico, svetovanje glede vodnih omrežij).

Spremljevalne terapije

Method Rebika Healthy združije naslednje:

Naš terapevti vam bodo pomagali odpraviti  vašo bolečino in problem  strokovno najboljši kombinaciji zdravljenja.  Potek zdravljenja poteka  tako, da se bo vaše telo lahko samo ozdravilo , celice se bodo na novo obnavljale, da bi podaljšalo vašo življenjsko dobo, vam pomagalo pri boleznih in bolečinah. Z  ” Metod REBIKA Healthy ”  lahko ugotovimo tudi psihofizično stanje vaših bližnjih, ter jim pomagamo pri odpravljanju nezdravih vzorcev v stresnih situacijah.  V našem centru nudimo tudi diagnostiko vašega zdravstvenega stanja  s pomočjo iridologije.

Sodelujemo z uradno medicino .Po vsakem uspešnem zdravljenju vas napotimo na ponovni pregled in kontrolo, da medsebojno  potrdimo uspeh zdravljenja in obojestransko zadovoljstvo.

Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom, ki so zato preizkusili različne terapije  “Metod REBIKA Healthy”  in bili deležni pozitivnega učinkovitega zdravljenja.

Vizitka

Method Rebika Healthy

Dunajska cesta 445

1231 Ljubljana Črnuče

PE Ljubljana:

Kolinska ulica 3, 1000 Ljubljana

PE Dolenska

Postaja 33, 8216 Mirna Peč

MATIČNA ŠTEVILKA: 8726833000

DAVČNA ŠTEVILKA: 40832350