Psihoterapija

 Pokliči nas:  040 900 648

Naša praksa temelji  na večletnih uspešnih terapijah. Za nami je več kot 4810 ur z  zadovoljnimi anonimnimi uporabniki in njihovimi  uspešno razrešenimi problem

Za vsak problem lahko skupaj najdemo rešitev.

Obstaja čez 700 različnih pristopov psihoterapij v svetu le malo je hitrih in učinkovitih pri reševanju problemov. Zato smo direktni in vas postavimo nazaj v najhitrejšem možnem času z vašo pomočjo in odločnostjo.

Za nas ste edinstveni primer in vsak posameznik ima svojo zgodbo. Težko vzporedno premerjamo zgodbe in odpravo le teh. Po anamnezi pregledamo vaš profil stanja in začnemo reševati od akutnih stanj do malenkostih.

Vsi ki ste probali našo terapijo  se razlikuje od ostalih terapij ste bili presenečeni nad kvaliteto, hitrostjo odprave problemov in zdravljenje z naravnimi sredstvi brez medikamentov. 

Zato težko opisujemo potek določenega zdravljenja, ki je vsako posebej zgrajeno iz zgodbe, ki si niso podobne in vsaka rešitev je specifična . Vsako ozadje ima veliko spremenljivk ( vzorčenje otroštva, zgodbe odraščanja, samopodobe, ego okolice, partnerji itd  

Najpogostejša bolezenska stanja, ki jih uspešno zdravimo

Terapije izvajamo individualno ali v skupini, odvisno od problema.