O NAS

Energija je prisotna v vsem okrog nas. V telesu se pretakajo različne frekvence energije, ki imajo različne dolžine na vsako bolezen. Če je preveč frekvenčne energije se pokažejo določene bolezni, če je premalo frekvenčne energije pa pridemo v drugo stanje bolezni. Mi vam uravnavamo smo energijo in posledično se z njo lahko tudi zdravimo. Bioterapevt vam bo pomagal lastno energijo kanalizirati tako, da se bo vaše telo lahko samo zdravilo in celice na novo obnavljale, kar bo podaljšalo vašo življenjsko dobo in vam pomagalo pri boleznih in bolečinah. Z bioterapijo lahko ugotovimo tudi psihofizično stanje vas in vašega ožjega družinskega kroga ter pomagamo pri odpravi nezdravih vzorcev in stresnih situacij, ki so glavni povzročitelj več bolezenskih stanj. Prepustite se strokovnjaku, ki dosega izjemne rezultate na različnih področjih zdravljenja, kar potrjujejo številni zadovoljni uporabniki, ki so metodo že preizkusili. Diagnosticiranje vaših zdravstvenih težav se pri nas med drugim izvaja tudi s pomočjo iridologije, saj se vaša bolezenska stanja odražajo na specifičnih predelih šarenice.

Vašega obiska se nadvse veselimo!

Dejavnost:

S REBIKA-terapijo vam pomagamo do boljše kvalitete vašega življenja na vseh nivojih. Zdravljenje z energijo in z omenjenimi terapijami je najbolj naraven način zdravljenja ter lajšanja bolečin. Je preizkušeno,izvaja se brez zdravil in na individualni ravni ter je prijazno do pacienta, zato ga priporočamo vsakomur. Po 35. letu starosti je priporočljivo preventivno izvajanje 4-5 terapij REBIKE letno, da odpremo meridijane in s tem sprostimo obtok energije, kar pomaga pri sproščanju toksinov iz telesa in vzpodbuja naravno regeneracijo telesa na celični ravni. Obiščem vas tudi na domu( če ste neokretni ali iz drugih razlogov) , kjer opravim celotnostmi pregled (zdravstveno stanje osebe, pregled prostorov z bajalico, svetovanje glede vodne mreže.

Spremljevalne dejavnosti:

Izvajamo tudi:

 • energijsko terapijo za živali 
 • družinsko terapijo,
 • psihoterapijo,
 • delavne terapije za hrbtenico z natezno mizo,
 • terapije za športnike
 • Program za nosečnice / zanositev po naravni poti
 • Kiropraktika
 • Refleksoterapija
74342222_544544359677514_3245650959602286592_n

O TERAPEVTU

Terapevt Peter Povirk

Ob študiju psihologije se je certificirani terapevt Peter Povirk navdušil nad celostno obravnavo klienta. Spoznal je, da zdraviti ni potrebno zgolj telesa, temveč tudi psihološko in energetsko polje posameznika. Zato je metodo zdravljenja Z. Domančiča po več letih izkušenj in nadaljnjih izobraževanj nadgradil z znanji s področja refleksoterapije, bioenergije, kiropraktike in iridiologije ter osnoval lastno terapijo – REBIKA.

Rezervirajte svoj termin ali pa nam samo pišite. 🙂

KONTAKT

 • 040 900 648
 • rebika@t-2.si
 • Kolinska ulica 3, 1000 Ljubljana

Hitra povezava

Sledi nam na facebook

DELAVNI ČAS

PON-PET: 8.00 - 20.00

VIKENDI PO DOGOVORU NA ŠTEVILKO 040 900 648

© 2019 Vse pravice pridržane