fbpx

O NAS

V našem wellnessu nam je skrb za človeka, njegovo dobro počutje in zadovoljstvo zelo pomembno. Pri izvajanju storitev dajemo velik pomen naravnim pristopom, zato uporabljamo kvalitetna masažna olja in naravne kozmetične izdelke, ki niso testirana na živalih in so prijazna do človekove kože.

V našem wellnessu se boste lahko sproščali z različnimi masažami po izbiri ali pa poskrbeli za svojo telo s tretmaji za hujšanje in odpravo celulita, ki jih izvajamo s sodobno napravo za strojno limfno drenažo, ki dosega nadpovprečne rezultate.Poleg tega pa se lahko poslužujete tudi medicinske strojne limfne drenaže in tako poskrbite za svoje zdravje na učinkovit način. 

Vabimo vas, da spoznate našo ekipo in rezervirate svoj termin preko kontaktnega obrazca ali nas pokličete na 064/205-770.

Vašega obiska se nadvse veselimo!

IMG_20200614_145625
IMG_20200614_145632

EKIPA

Polona

Moje ime mi je Polona. Skrbim za vaše dobro počutje. Sem maserka in se izpopolnjujem v svoji branži z novimi tehniki.

Moje poslanstvo je, da pomagam ljudem do boljšega počutja s kakovostno masažo pri drugih tret majih, ki so  prav tako v ponudbi v Wellness Rebika. 

Lara

Dobro počutje v skrb za sočloveko je območje, ki me zanima že zelo zgodaj. Po končani srednji  šoli sem se odločila, da svoj študij nadaljujem na Višji šoli za velnes v turizmu, ki sem ga tudi uspešno zaključila. Svoje znanje je nato še nadgradilo v pridobljeno licenco za NPK maserja klasične masaže.
Poleg licence za izvajanje klasičnih masaž, sem pridobil tudi potrdilo za izvajanje športnih masaž.
Moje poslanstvo je, da pomagam ljudem do boljšega počutja s kakovostno masažo pri ostalih tret majih, ki jim ponujajo v Wellness  Rebika.
 

KONTAKT

  • 040 900 648
  • rebika@t-2.si
  • Doljne Katerljevo 28c, 8000 Novo Mesto

Hitra povezava

Sledite nam na facebook

DELOVNI ČAS

PON-PET: 15.00 - 20.00

VIKENDI PO DOGOVORU NA ŠTEVILKO 040 900 648

© 2019 Vse pravice pridržane