O NAS

V našem wellnessu nam je skrb za človeka, njegovo dobro počutje in
zadovoljstvo zelo pomembno. Pri izvajanju storitev dajemo velik pomen naravnim pristopom, zato uporabljamo kvalitetna masažna olja in naravne kozmetične izdelke, ki niso testirana na živalih in so prijazna do človekove kože. V našem wellnessu se boste lahko sproščali z različnimi masažami po izbiri ali pa poskrbeli za svojo telo z tretmaji za hujšanje in odpravo celulita, ki jih izvajamo s sodobno napravo za strojno limfno drenažo s katero lahko dosežete nadpovprečne rezultate. Poleg tega pa se lahko poslužujete tudi medicinske strojne limfne drenaže in tako poskrbite za svoje zdravje na učinkovit način. Vabimo vas, da spoznate našo ekipo in rezervirate svoj termin preko kontaktnega obrazca ali nas pokličete na 064/205-770.

Vašega obiska se nadvse veselimo!

74342222_544544359677514_3245650959602286592_n
74160236_449877978979890_7622320391976910848_n

EKIPA

Alja Aljančič - Vodja Wellness

Imam to srečo, da mi je uspelo najti svoj navdih v skrbi za sočloveka, naravo in živali ter vsesplošni pomoči drugim. To je postala moja življenjska filozofija in način življenja. V zadnjih letih sem posvetila veliko svojega časa raziskovanju zdrave prehrane in njenemu vplivu na naše zdravje. Iz etičnega in zdravstvenega razloga sem leta 2012 spremenila svoje prehranske navade in začela jesti zgolj in izključno hrano rastlinskega izvora. S tovrstnim načinom prehranjevanja imam zelo dobre izkušnje in sem dosegla krasne rezultate na svojem počutju. Ker pa sem čutila, da bi rada svoja znanja popeljala še stopničko višje, sem se odločila, da nadgradim svoje znanje s klasično masažo, refleksoterapijo in Access Barss terapijo in tako me je pot pripeljala v Wellness Rebika kjer sem se tudi spoznala z shujševalnimi, anticelulitnimi tretmaji in pa zdravstveno limfno drenažo, ki je krasna pomoč takrat, ko želimo izboljšati svoje zdravje. 

Vse svoje znanje in kompetence sem združila v strokoven, celovit pristop k stranki in njenim potrebam saj je moja velika želja in ambicija, da vsaka stranka po opravljeni storitvi čuti, da je dobila to kar je iskala.

Petra

Moje ime mi je Petra in imam 20 let izkušenj v zdravstvu kot medicinska sestra.
Že kot majhna deklica sem si želela pomagati ljudem jih razumeti in poslušati.
Leta 2018 sem se odločila malo popestriti mojo poklicno pot, zato sem opravila tečaje
klasične masaže, masažo z aroma olji, refleksno masažo in ayurovedsko masažo.
Nadaljevala sem s tečajem medicinske pedikure in jo nagradila tudi z tečajem
diabetičnega stopala, da bi lahko pomagala kot pedikerka pri morebitnih težavah z
stopali. 

Moja misija je da spodbudim ljudi da prevzamejo skrb za svoje zdravje in dobro
počutje.

Lara

Dobro počutje in skrb za sočloveka je področje, ki me je zanimalo že zelo zgodaj.  Po končani srednji šoli sem se odločila, da svoj študij nadaljujem na Višji šoli za velnes in turizem, ki sem ga tudi uspešno
zaključila. Svoje znanje sem potem še nadgradila in pridobila licenco za NPK maserja klasične masaže.
Poleg klasične masaže pa sem pridobila tudi certifikat za izvajanje športne masaže.

Moje poslanstvo je, da pomagam ljudem do boljšega počutja s kvalitetno masažo in z ostalimi tretmaji, ki jih ponujamo v Wellness Rebika.

Rezerviraj Termin ali pa nam samo piši 😉

KONTAKT

  • 064 205 770
  • wellnessrebika@t-2,si
  • Kolinska ulica 3, 1000 Ljubljana
  • List Item

Hitra povezava

Sledi nam na facebook

DELAVNI ČAS

PON-PET: 8.00 - 20.00

VIKENDI PO DOGOVORU NA ŠTEVILKO 064 205 770

© 2019 Vse pravice pridržane