fbpx

OBLIKOVANJE TELESA/ANTICELULITNI TRETMAJI

V našem wellnessu nam je skrb za dobrobit človeka in njegovo dobro počutje prioriteta. Zato smo za svoje stranke pripravili shujševalni program, ki je popolnoma naraven, neinvaziven ter izjemno učinkovit.

Vacuslim 48

Inovativni program za hujšanje, oblikovanje telesa, učvrstitev kože in odstranjevanje celulita

Ključ za uspešno odstranjevanje maščob in celulita je v originalnem Vacuslim 48 konceptu nove generacije s PAMETNIM GRELNIM (SMART WARMING) in SHUJŠEVALNIM EFEKTOM ter VACUSLIM VAKUUMSKOH

 Vacuslim 48 vacuumska vreča omogoča, da se znotraj vreče izvede KARBONSKI EFEKT(povečan pritok kisika v celice in povečana cirkulacija) kar povzroči hitrejši prodor Vacuslim 48 aktivnih učinkovin.

Z Vacuslim 48 tretmajem je rezultat viden že po 30 min.

Zahvalimo se lahko aktivnim sestavinam v Vacuslim 48, ki izredno uspešno delujejo na razkrajanje maščobnih celic. Maščoba se v pol ure stopi in takoj pokaže v zmanjšanem obsegu. Rezultat je zatzagotovljen, viden in merljiv.

Vacuslim 48 deluje še 48 ur po tretmaju, saj nanešene učinkovine še vedno delujejo, topijo maščobe in odstranjujejo odvečne toksine iz telesa.

Vacuslim 48 ima shujševalni efekt (aktivne učinkovine močno vplivajo na proces lipoze oz. razstapljanja maščob), drenažni efekt (odprava odvečne tekočine in toksinov iz telesa), hkratni efekt presoterapije in savnanja (učinek limfne drenaže), učvrščevalni efekt (takoj izboljša tonus kože), anticelulitni in karboksi efekt (pospešeno prekrvavitev in pretok kisika v celice, kar pospeči celično presnovo in zmanjšanje celulita.

PRESOTERAPIJA+BODY WRAPP

Lahko se pohvalimo s profesionalno napravo za presoterapijo (limfna drenaža z infrardečo toploto), ki deluje globinsko in ob uporabi kozmetike za oblikovanje postave in izgubo celulita, zagotovi hitrejši in zagotovljen rezultat.

Maščoba in celulit se kopičita kar nekaj časa in prav tako je potreben čas, da se le ta odstrani. Problema se je potrebno lotiti strokovno, sistematično in celovito. Pri tem pa nikakor ne smemo izvzeti pravilne prehrane in gibanja. Predvsem zdrava prehrana je tista, ki bo po opravljenih tretmajih zagotovila, da bo vaše telo ostalo vitko.

Z lifno drenažo z infrardečo toploto lahko pospešimo izgubo maščobe in celulita in dosežemo željen rezultat veliko hitreje. Njeni glavni atributi so razgradnja odvečne maščobe, limfna drenaža-premikanje limfe, zastale vode, odpad.

V samem tretmaju vas v prvi fazi nanesemo preparat za oblikovanje telesa ali izgubo celulita (odvisno od želje stranke) ter telo povijemo v folijo (Body Wrap). Nato sledi limfna drenaža z infra toploto.

Program za preoblikovanje telesa in odpravo celulita je individualno prilagojen in cilno naravnan. Z njim želimo doseči nadpovprečni rezultat in zadovoljstvo naših cenjenih strank. Za vas vodimo tudi osebni karton kjer so zapisani vaši kilogrami in obseg določenega predela telesa kjer si želite izgubiti obseg ter tako spremljamo vaš napredek od prvega tretmaja naprej.

Rezerviraj Termin

KONTAKT

  • 040 900 648
  • rebika@t-2.si
  • Kolinska ulica 3, 1000 Ljubljana

Hitra povezava

Sledi nam na facebook

DELOVNI ČAS

PON-PET: 8.00 - 20.00

VIKENDI PO DOGOVORU NA ŠTEVILKO 040 900 648

© 2019 Vse pravice pridržane