OBLIKOVANJE TELESA/ANTICELULITNI TRETMAJI

V našem wellnessu  skrbimo za dobrobit človeka v svojem dobrem počutju je za nas prioriteta. Zato smo za svoje stranke pripravili shujševalni program, ki je bil naraven, ne invaziven in uporaben.

Vacuslim 48

Inovativni program za hujšanje, oblikovanje telesa, uničenje maščobnih celic v odstranjevanju celulita

Ključ za uspešno odstranjevanje maščob v celulitu je v izvirniku Vacuslim 48 konceptualnih generacij s PAMETNIM GRELNIM (SMART WARMING) v SHUJŠEVALNIM EFEKTOM ter VACUSLIM VAKUUMSKOH

 Vacuslim 48 vakuumska vreča se uporablja, da se uporabi vreče KARBONSKI EFEKT (povečan pritok kisika v celice v povečani krožnici) kar podpira hitrejši prodor Vacuslim 48 aktivnih uporabin.

Z Vacuslim 48 tretjič sem videl že 30 minut.

Zahtevajmo, da lahko aktivno sestavimo v Vacuslim 48, ki izredno uspešno delujejo na razkrajanje maščobnih celic. Maščoba se v pol ure stopi in takoj pokaže v dobrem obsegu. Rezultat je zagotovljenega, viden in je merljiv.

Vacuslim 48 deluje še 48 ur po tret maju in vedno znova delujejo, topijo maščobe v odstranjevanju izvitih toksinov iz telesa.

Vacuslim 48 ima shujševalni učinek (aktivne uporabe, ki vplivajo na proces lipoze oz. Razstapljanja maščob), drenažni učinek (odprava izsevnih tekočin v tok sinovih izvodih), hkratni efekt presoterapije v savnanju (uporaba limfne drenaže), učvrščevalni učinek (trenutno je potreben tonus kože) , anticelulitni in karboksi efekt (pospešeno prekrvavitev v pretok kisika v celice, kar pospeči celično presnovo v manjši celuliti.

PRESOTERAPIJA + DRENAŽA ZA TELO

Lahko se pohvalimo s profesionalnim napotkom za presoterapijo (limfna drenaža z infrardečo toploto), ki deluje globalno v uporabi kozmetike za oblikovanje in izgubljanja  celulita, kar dokazuje v doseženih rezultatih.

Maščoba in celulit je kopiral kar nekaj časa in prav tako je treba čas, da se le ta odstrani. Problemi so potrebni veliko strokovno, sistematično in celovito. Pri tem pa nikakor ne smemo izvzeti pravilne prehrane in gibanja. Predvsem zdrava prehrana je tista, ki bo po opravljenih tretjih izdelkih, da bo vaše telo ostalo vitko.

Z lifno drenažo z infrardečo toploto lahko pospešimo izgubo maščobe v celuliti v odmerku Želimo rezultat velike hitrosti. Njeni glavni atributi so tako razgradnja odvečne maščobe, limfna drenaža-premikanje limfe, zastale vode in telesnih odpadkov.

V samem tret maju vas v prvi fazi nanesemo priprave za oblikovanje telesa ali izgubljene celulit (odvisno od železnih strank) ali telo zgodovinsko v folijo (Body Wrap). Nato sledi limfna drenaža z infra toploto.

Program za preoblikovanje telesa v pravem celulitu je individualno prilagojen v ciljni naravni. Z njim so želeli doseči nadpovprečnega rezultata v zadovoljstvu naših cenjenih strank. Za vas vodimo ali osebni karton, kjer so posneli vaši kilogrami v obsedeno določenem pred nastavljenem telesu, kjer boste želeli izgubiti obljubo in tako videti svoje napredovanje od prvega tretjega naprej.

Rezerviraj Termin

KONTAKT

  • 040 900 648
  • rebika@t-2.si
  • Kolinska ulica 3, 1000 Ljubljana

Hitra povezava

Sledi nam na facebook

DELOVNI ČAS

PON-PET: 8.00 - 20.00

VIKENDI PO DOGOVORU NA ŠTEVILKO 040 900 648

© 2019 Vse pravice pridržane